Kezdőlap > Akciók > Varilux 1+1 multifokális lencse akció

1+1 AKCIÓ! AJÁNDÉKBA JÁR +1 PÁR VARILUX LENCSE!

Varilux 1+1 akciós szabályzat
Az akció időtartama:
2018. szeptember 17.- november 30.
Ajánlat: 1 pár Varilux multifokális szemüveglencse vásárlása esetén ajándékba jár +1 pár Varilux multifokális lencse a megfelelő dioptriaértékekkel.

Az akció más kedvezményekkel nem összevonható!

VARILUX X – AZ ÉLES LÁTÁS ÚJ DIMENZIÓJA

Egészséges életmóddal és különböző kozmetikai kezelésekkel jelentősen csökkenthetjük az öregedés látható jeleit. Szemünk romlását azonban sajnálatos módon nem tudjuk megállítani. 40 éves kor felett a szem fokozatosan elveszíti természetes alkalmazkodóképességét, az apró betűk összemosódnak és az olvasnivalót egyre távolabb kell tartanunk a szemünktől, hogy élesen láthassuk. Ez egy teljesen természetes folyamat, amely előbb-utóbb mindenkinél bekövetkezik és presbyopiának nevezzük.

Szerencsére erre a problémára már van megoldás. A látáskorrekció legkorszerűbb módja 40 év felett a multifokális (progresszív) szemüveg,melyet több mint 50 éve a piacvezető Essilor fejlesztett ki Varilux márkanéven. Ez az első olyan szemüveglencse, amely látható választóvonal nélkül biztosít éles képet minden távolságra: közelre, munkatávolságra (számítógép előtt) és távolra egyaránt.

Ma a Varilux család 8. generációját köszönthetjük az optikai piacon, a Varilux X Seriest, amely megoldást nyújt a mai modern életforma látással szemben támasztott kihívásaira. A felgyorsult világ megváltoztatta a látással kapcsolatos elvárásokat: több feladatot végzünk egyszerre (multitasking) és gyorsan váltogatunk azok között, így kiemelt szerep jut a karnyújtásnyi távolságon belül történő feladatvégzésnek. Erre kínálnak megoldást a Varilux X széria lencsék, amelyek szélesebb látóteret és éles képet biztosítanak karnyújtásnyi távolságon belül is.

Több, mint
0%
Vevői elégedettség karnyújtásnyi távolságon belül
Több, mint
0
Évnyi tapasztalat
Több, mint
0
fajta felületkezelés és rendelhető extra funkció