Kezdőlap > Termékeink > Szemüveg lencsék

 –
Kiváló minőségű termékek a teljes körű látásjavításért
A HOYA világszerte ismert csúcsminőségű termékeiről és magas színvonalú szolgáltatásairól, amelyeknek köszönhetően rövid idő alatt vált teljes körű kiszolgálást biztosító nagykereskedelmi partnerré számos optikai üzlet számára.A HOYA a legújabb, legmodernebb lencsetervezési eljárásokat ötvözi a legvékonyabb és legtartósabb alapanyagokkal. Az így elért vizuális komfort még tovább növelhető világhírű tükröződéscsökkentő rétegeink és egyéb felületkezelési eljárásaink alkalmazásával.Még többet a HOYA-ról:
HOYA

A világ vezető szemüveglencse gyártójaként számunkra mindig a vásárlók voltak a legfontosabbak. Már több, mint 160 éve dolgozunk azon, hogy éles, tiszta látást biztosítsunk mindenki számára – és azt kell mondanunk, hogy nagyon szeretjük ezt a feladatot.

Mélyen elkötelezettek vagyunk a kutatás és innováció irányában, elsődleges célunk, hogy a legjobb, legszebb, legkényelmesebb és legtartósabb korrekciós szemüveglencséket kínálhassuk vásárlóinknak. Az Essilor-ra hagyományosan jellemző tökéletesség és technológiai újítások iránti vágy professzionális szakemberek alkotta szenvedélyes menedzsmenttel párosul. Mindez azt eredményezi, hogy minden egyes vásárlónk számára tökéletes minőséget nyújtunk.

Az Essilor márkázott szemüveglencséi kizárólag a szemüvegviselők jóváhagyásával kerülnek bevezetésre, ami azt jelenti, hogy minden új fejlesztést először független fél által jóváhagyott viselői teszteknek vetnek alá. Még többet az ESSILOR-ról:
ESSILOR

 Német minőség, 1877 óta…

Minden szemüveg speciálisan illeszkedik a szeméhez és igényeihez. Színtelen vagy színezett, műanyag vagy üveg – ismerje meg lencséinket, amelyek tökéletes éleslátást biztosítanak.

Tökéletes látásélmény – a lehető legtermészetesebben

A modern lencsék fejlesztésében a Rodenstock vezető szerepet játszik. Filozófiánk az egyike az innovatív megoldásoknak, mégpedig az, hogy a látásélmény és a kényelem olyan természetes legyen amennyire csak lehet. Ez az elmúlt több mint 140 év tapasztalatának eredménye.

Még többet a RODENSTOCK-ról:
RODENSTOCK