Kezdőlap > Szolgáltatásaink > Céges szűrővizsgálatok

ROSSZ LÁTÁS, ROSSZABB TELJESÍTMÉNY

Az 50/1999. (XI. 3.) EüM rendelet alapján a munkavállalók részére a munkáltatónak kötelező az éleslátást biztosító szemüveg térítése. Az ANITA OPTIKA a saját és márkás termékeinek köszönhetően igyekszik a legjobb minőséget és értéket biztosítani.

Mit is vizsgálunk elsőként?

A helyszíni látásvizsgálat során a legfontosabb, hogy felmérjük, hogy jó-e a páciens meglévő szemüvege vagy kontaktlencséje, vannak-e elváltozások a szemfenéken, épek-e a szem külső szervei.

Hogyan zajlik a szemvizsgálat?

A helyszíni szemvizsgálat során egy kézi autorefraktometerrel bemérjük a szemet. A leghatékonyabb az Essilor Visiotest nevű műszere, amellyel teljes körű látásvizsgálatot végezhetünk. Az eszköz használatával 12 gyors teszt segítségével csupán néhány perc alatt eldönthető, hogy van-e szükség további szemvizsgálatra. A Visiotest méri a távoli látásélességet, hypermetropia, asztigmatizmus, vörös-zöld, távoli phoria, látáskontraszt, térlátás, színtévesztés tesztet készít és ellenőrzi a közeli látásélességet is. Ha a vizsgálatok során úgy ítéljük meg, hogy korrekcióra van szükség, akkor a páciens a Trend Optika Csoport üzleteiben kedvezményesen vásárolhat szemüveget.

Szemüvegek monitor előtti munkához.

A monitor előtti munkavégzés fokozottan igénybe veszi a szemet. A mai modern optikai ipar már nagyon sokféle, eredményesen használható, monitor előtti munkához ajánl szemüveglencsét és felületkezelést azoknak, akik a szemüket óvni akarják, munkájukat pontosan, fáradtság nélkül szeretnék elvégezni.

Ipari védőszemüvegek minősítéssel.

A CENTROSTYLE minősített ipari védőszemüvegek minden előírást kielégítenek, minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek mind a szemüvegkeret és a lencse tekintetében.

Bármilyen kérdésed adódik, vagy időpontot szeretnél foglalni, írj nekünk bátran!